Als moeder zijnde van twee kinderen kan ik er maar niet over uit hoe snel mijn kids groeien. De tijd vliegt voorbij en het lijkt nog gister alsof ze helemaal afhankelijk van mij waren. Helaas gaan ze beiden nu tegenwoordig naar school en komen ze alleen in de pauze naar huis om snel even een boterham te eten.

Ondertussen groeien ze als kool en dus ook uit hun kleren. Ik heb twee kasten vol met kinderkleding die er goed uitziet, maar helaas niet meer past. Weggooien is zonde dus ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Via, via kwam ik op een artikel waar werd geadverteerd voor een Tweedekansbeurs. Met andere woorden, een beurs waar tweedehands kleding en spullen worden verkocht.

bennekom
Deze Tweedekansbeurs wordt op 22 en 23 maart georganiseerd in Bennekom. Deze beurs is de ideale mogelijkheid om je kinderkleding kwijt te raken. Niet alleen gooi je niet onnodig kleding weg, daarnaast houd je er ook nog een leuk centje aan over. Mocht jij ook kleding op de beurs willen verkopen meld je dan aan via www.beurs-bennekom.nl.

Ik ben er zeker te vinden, jullie ook? Of hebben jullie nog kleren die jullie graag willen verkopen? Laat het me dan weten.